Ουρές σε αεροδρόμια της Ιταλίας για τεστ κορωνοϊού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ταξιδιώτες που επιστρέφουν στην Ιταλία από την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Μάλτα και την Κροατία σχηματίζουν ουρές σε κέντρα σε όλη τη Ρώμη για να κάνουν τεστ για τον νέο κορωνοϊό, αφού το υπουργείο Υγείας επέβαλε υποχρεωτικό έλεγχο όσων επισκέφθηκαν αυτές τις τέσσερις χώρες.

Καθώς μερικά ιταλικά αεροδρόμια εξακολουθούν να μην προσφέρουν τεστ επιτόπου, άνθρωποι υποχρεώθηκαν να προσέλθουν σε τοπικά κέντρα ελέγχου για να συμμορφωθούν προς τον κανονισμό που υιοθετήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Η Ιταλία, μία από τις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από την Covid-19, έχοντας καταγράψει περισσότερους από 35.000 θανάτους, έχει καταφέρει να περιορίσει την έξαρση, αλλά πασχίζει να αποφύγει ένα νέο κύμα.

Κρούσματα εμφανίσθηκαν τον περασμένο μήνα, με τους ειδικούς να τα αποδίδουν στη νυχτερινή ζωή, την επιστροφή από τις διακοπές και τη μη τήρηση του μέτρου της κοινωνικής απόστασης.

Η κυβέρνηση έχει κλείσει τις ντισκοτέκ και τα νυχτερινά κέντρα και έχει επιβάλει τη χρήση μάσκας από τις 6:00 μ.μ. έως τις 6:00 π.μ. στους ανοικτούς χώρους όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.