Μίλαν: Ροσονέρο για ακόμα έναν χρόνο ο Ιμπραχίμοβιτς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

To tweet του Μίνο Ραϊόλα που χαρακτήριζε το βράδυ της Τετάρτης “fake news” τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για συμφωνία της Μίλαν με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, έκαναν πολλούς φίλους των ροσονέρι να παγώσουν, φοβούμενοι πως το σίριαλ θα είχε αρκετή συνέχεια.

Άδικα ανησύχησαν όμως. Εκείνη η παύση στις διαπραγματεύσεις ήταν προσωρινή, με τις δύο πλευρές να κάθονται ξανά στο τραπέζι για να συζητήσουν και το βράδυ της Πέμπτης να βγαίνει ο πολυπόθητος “λευκός καπνός”.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, επετεύχθη οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον 38χρονο Σουηδό επιθετικό να δέχεται την πρόταση της Μίλαν για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 7.000.000 ευρώ χωρίς μπόνους.

Τα ίδια μέσα υπογραμμίζουν πως ο “Ίμπρα” αναμένεται μέσα στις προσεχείς ώρες στην Ιταλία για να βάλει την υπογραφή του και να βρει τους συμπαίκτες του για την έναρξη της νεάς σεζόν, που θα είναι η τέταρτη συνολικά στην καριέρα του με τη ροσονέρα φανέλα.
Σημειώνεται πως λίγες ώρες πριν την επισημοποίηση του deal, o Ιμπραχίμοβιτς είχε φροντίσει να προϊδεάσει τον κόσμο, ανεβάζοντας φωτογραφία του με τη εξής λεζάντα: “Η ηρεμία πριν απο την καταιγίδα”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.