Λιμάνι Πάτρας: Συνελήφθησαν 8 άτομα με πλαστά έγγραφα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη σύλληψη έξι (06) αλλοδαπών, ηλικίας 33, 24, 28, 18,16 και 27 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, με την συνέργεια του 24χρονου ως συνοδηγού, τους υπόλοιπους τέσσερις (04) αλλοδαπούς για τους οποίους κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, το Ι.Χ.Ε. όχημα, δύο (02) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των χιλίων πεντακοσίων (1500€) ευρώ.
Επίσης, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 27 και 18 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό του, αλλά και για λογαριασμό της 18χρονης, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.