Πάτρα: Κρούσμα κορωνοϊού στον Προμηθέα – Αναβλήθηκαν τα φιλικά με τον Ολυμπιακό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε παίκτης του Προμηθέα Πάτρας, όπως ενημέρωσε η πατρινή ΚΑΕ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η προετοιμασία της ομάδας και να ματαιωθούν τα προγραμματισμένα φιλικά ματς με τον Ολυμπιακό. 

Συνεπώς οι Πατρινοί δεν θα ταξιδέψουν στο Μέτσοβο, όπου θα αντιμετώπιζαν τον Ολυμπιακό στις 31/8 και 2/9 αντίστοιχα, με τις προγραμματισμένες φιλικές αναμετρήσεις να ματαιώνονται μετά από αυτή την εξέλιξη.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας

“Ο Προμηθέας Πάτρας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει πως αθλητής της ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19. Η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από τους αρμόδιους γιατρούς και από το ιατρικό επιτελείο μας. Μετά από επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, αρμόδιο για τα μεταδοτικά νοσήματα, Γεώργιο Παναγιωτακόπουλο (Παθολόγο, Επίκουρο Καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας Πανεπιστημίου Πατρών) και σε συνεννόηση με τον Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε., Γιάννη Καρβέλη, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, αθλητές, προπονητές και το υπόλοιπο staff, υποβάλλονται αυτή τη στιγμή στις απαραίτητες εξετάσεις από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ που εδρεύει στην Πάτρα, με επιστημονικό υπεύθυνο, τον ιατρό–παθολόγο, Χαράλαμπο Μπακόπουλο.

Σε αναμονή των αποτελεσμάτων, προφανώς, διεκόπη η προετοιμασία της Ομάδας, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προβλεπόμενα μέτρα, ακολουθώντας πιστά το ιατρικό πρωτόκολλο.

Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας.

Επιπλέον, η Διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, αρμόδιο για τα μεταδοτικά νοσήματα, Γεώργιο Παναγιωτακόπουλο, τον Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε., Γιάννη Καρβέλη και τον επιστημονικό υπεύθυνο της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ στην Πάτρα, Χαράλαμπο Μπακόπουλο για την άμεση ανταπόκρισή τους και την αμέριστη συμβολή τους στην πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων ελέγχων κι εξετάσεων”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.