Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: Έξι αστυνομικοί θετικοί στον ιό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θετικοί στη νόσο Covid-19 διαγνώστηκαν έξι αστυνομικοί, που υπηρετούν σε πέντε διαφορετικές υπηρεσίες, στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από τα τεστ που έγιναν στις επαφές τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του GRTimes ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ), Θοδωρής Τσαϊρίδης, απευθύνει έκκληση ούτως ώστε να κινητοποιηθεί άμεσα ο ΕΟΔΥ και να πραγματοποιήσει διαγνωστικά τεστ.

«Να δοθεί προτεραιότητα στους αστυνομικούς καθώς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και σε άμεση επαφή με τους πολίτες, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η προστασία τους», τονίζει.

Προσθέτει δε, πως «παρά το γεγονός ότι διανύουμε τον πέμπτο μήνα της πανδημίας στη χώρα μας, βλέπουμε να μην υπάρχουν άμεσα αντανακλαστικά για την προστασία των αστυνομικών».

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, έχει ζητήσει επανειλημμένα όλο αυτό το διάστημα να γίνονται τεστ στους αστυνομικούς καθώς έρχονται σε επαφή με πάρα πολλούς πολίτες καθημερινά και υπάρχει έντονη ανησυχία μήπως κολλήσουν τον ιό και τον διασπείρουν στις οικογένειές τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.