Κορωνοϊός: Δύο ακόμη νέοι επέστρεψαν στην Ηλεία με τον ιό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δυσχεραίνει όλο και περισσότερο η κατάσταση καθημερινά όσον αφορά το θέμα του κορωνοϊού, αφού μετά τα τέσσερα «εισαγόμενα» κρούσματα που είχε η Ηλεία την Τετάρτη, ακόμα δυο ήρθαν να προστεθούν χθες στον κατάλογο των θετικών κρουσμάτων, ανεβάζοντας το σύνολο στους 6 το τελευταίο διήμερο και προκαλώντας ανησυχία.

Ειδικότερα, το πρώτο χθεσινό κρούσμα σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένας 27χρονος που κατοικεί στην Αθήνα αλλά η καταγωγή του προέρχεται από την περιοχή της Αμαλιάδας. Ο 27χρονος ήρθε στα πάτρια εδάφη για διακοπές. Το τεστ στο οποίο υπεβλήθη στο Νοσοκομείο του Πύργου βγήκε θετικό, με τον ίδιο να τίθεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Δεύτερο κρούσμα είναι ακόμα ένα άτομο νεαρής ηλικίας, 20 χρονών, το οποίο απευθύνθηκε με συμπτώματα στο Νοσοκομείο του Πύργου και μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις τα αποτελέσματά του έδειξαν πως είναι θετικός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας ήρθε από διακοπές.

Έτσι παρατηρώντας την εξέλιξη των κρουσμάτων στην Ηλεία, τα περισσότερα εξ αυτών είναι άτομα που μένουν ή έχουν καταγωγή από την Ηλεία και βρίσκονταν σε διακοπές ή έρχονταν για διακοπές στο νομό μας.

«Οφείλουμε να προσέξουμε»

Ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Χρήστος Χριστόπουλος, μιλώντας στην «Π» έκανε γνωστά τα δυο νέα κρούσματα. Επιπλέον, επεσήμανε πως σχεδόν σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται περίπου 30 έλεγχοι για κορωνοϊό, ενώ θέλησα να επιστήσει την προσοχή στους πολίτες ζητώντας τους να κάνουν συνεχή χρήση μάσκας, να κρατούν αποστάσεις και να τηρούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

 

πηγή patrisnews.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.