Γιώργος Κοτανίδης: Σκόρπισαν την τέφρα του στην αγαπημένη παραλία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το τελευταίο συγκινητικό αντίο είπε στον Γιώργο Κοτανίδη η οικογένεια του, με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας Γιώργος Κοτανίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών τον περασμένο Ιανουάριο.

Όπως έγινε γνωστό από τις κόρες του ηθοποιού, «πριν το χειρουργείο, ένα πράγμα του έδινε δύναμη: η σκέψη της πρώτης του καλοκαιρινής βουτιάς στην Ερεσό. Χτες, με έναν διαφορετικό τρόπο δυστυχώς, πραγματοποιήσαμε αυτή του την επιθυμία».

Έτσι έξι μήνες μετά τον θάνατο και την αποτέφρωσή του στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, η η οικογένειά του Γιώργου Κοτανίδη διέσπειρε στην Ερεσό της Λέσβου την τέφρα του.

Η κόρη του, Εύα Κοτανίδη σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook έγραψε:

«Μια ζεστή καλησπέρα από την Ερεσό, τον αγαπημένο τόπο του πατέρα μας στον οποίο πέρασε τα τελευταία καλοκαίρια της ζωής του. Πριν το χειρουργείο, ένα πράγμα του έδινε δύναμη: η σκέψη της πρώτης του καλοκαιρινής βουτιάς στην Ερεσό.

Εχτές, με έναν διαφορετικό τρόπο δυστυχώς, πραγματοποιήσαμε αυτή του την επιθυμία.

Ο Γιώργος Κοτανίδης κατοικεί πια στο αγαπημένο του Αιγαίο Πέλαγος.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντωνιος Αλακιωτης, πρόεδρο της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, για την πολύτιμη βοήθεια του και το δρόμο που άνοιξε για τον πατέρα μας όπως και για τόσους άλλους.

Ήρθε επίσης η ώρα να κλείσει και το προφίλ του Yorgos Kotanidis το οποίο αποτέλεσε τόσα χρόνια έδαφος για πολύ γόνιμο διάλογο για πολλά και διαφορετικά θέματα.
Ευχαριστούμε όλους σας για την αγάπη και τη στήριξη.

Η σελίδα Γιώργος Κοτανίδης Yorgos Kotanidis παραμείνει ενεργή στη μνήμη του πατέρα μας» , έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Εύα Κοτανίδη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.