ΔΕΥΑΠ: Τι απαντά για την εκτεταμένη διακοπή νερού σε Ρίο και Καστελόκαμπο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τραλαιπωρήθηκαν χθες Δευτέρα 3 Αυγούστου κάτοικοι και καταστηματάρχες του Ρίου και του Καστελόκαμπου. λόγω διακοπής της υδροδότησης στην περιοχή. Η προγραμματισμένη για χθες διακοπή της υδροδότησης από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχετεύσης Πάτρας, ξεπέρασε τα προβλεπόμενα χρονικά όρια – σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ το μεσημέρι επρόκειτο να επανέλθει σταδιακά το νερό – με αποτέλεσμα έως τις 9.00 μμ οι περιοχές να παραμένουν δίχως σταγόνα νερού.

Το βράδυ της Δευτέρας η ΔΕΥΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται, πως η αιτία της παρατεταμένης διακοπής της υδροδότησης είναι “απρόβλεπτο τεχνικό πρόβλημα που εντοπίστηκε και η αποκατάσταση του αναμένεται έως τα μεσάνυχτα”, καταλήγει μάλιστα πως “τα συνεργεία συνεχίζουν την προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση και ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία των δημοτών”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΠ

Στην περιοχή του Ρίου και του Καστελλοκάμπου υπήρχε για σήμερα 3/8/2020 προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης.

Λόγω απρόβλεπτου Τεχνικού Προβλήματος η διακοπή ξεπέρασε κατα πολύ τον προβλεπόμενο χρόνο και η αποκατάσταση της υδροδότησης της περιοχής αναμένεται έως τα μεσάνυχτα.

Η ΔΕΥΑΠ ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία των δημοτών και ενημερώνει ότι τα συνεργεία της συνεχίζουν την προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.