Χώρισε ο Τζέραρντ Μπάτλερ μετά από 6 χρόνια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χώρισε ο Τζέραρντ Μπάτλερ από την εδώ και 6 χρόνια σύντροφό του, Μόργκαν Μπράουν, σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων του εξωτερικού.

Ο κινηματογραφικός Λεωνίδας, στην ταινία «300», που επέστρεψε στη Σπάρτη φέτος προκειμένου να συμμετέχει σε εκδηλώσεις γιο την ολυμπιακή φλόγα, φαίνεται πως αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους από την μεσήτρια, Μπράουν.

Η πρώτη φορά που Τζέραρντ Μπάτλερ και Μόργκαν Μπράουν εθεάθησαν μαζί ήταν το 2014, όταν θαυμαστές του ηθοποιού τους «τσάκωσαν» σε τρυφερές στιγμές σε παραλία του Μαλιμπού.

Το ζευγάρι έβγαινε για δύο χρόνια και στη συνέχεια αποφάσισε να χωρίσει, με τους δρόμους τους να συναντώνται και πάλι στα τέλη του 2017. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί εδώ πως ο Τζέραρντ Μπάτλερ επέμενε πως παραμένει εργένης, σε συνεντεύξεις του εκείνη την περίοδο.

Αν και κανείς από το περιβάλλον του Τζέραρντ Μπάτλερ ή της πρώην συντρόφου του δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι στους δημοσιογράφους, πληροφορίες που μεταδίδει το περιοδικό People, θέλουν τους δύο πρώην εραστές να «διαχειρίζονται τον χωρισμό με ωριμότητα.

Αρνείται να «νοικοκυρευτεί» ο Τζέραρντ Μπάτλερ
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αιτία του χωρισμού ήταν η αδυναμία του Τζέραρντ Μπάτλερ, 50 ετών σήμερα, «να νοικοκυρευτεί για τα καλά με την Μόργκαν και να δεσμευτεί».

Μια πληροφορία που προκαλεί απορία, αφού ο Τζέραρντ Μπάτλερ έχει δηλώσει στο παρελθόν πως είναι καρός να βρει το άλλο του μισό και να αποκτήσει παιδιά. Αν η είδηση του χωρισμού ισχύει, φαίνεται πως τα όνειρα της οικογένειας απομακρύνονται για τον διάσημο ηθοποιό.

Φήμες για ειδύλλιο με Ελληνίδα μοντέλο
Πριν από λίγο καιρό, δημοσιεύματα ήθελαν τον Τζέραρντ Μπάτλερ να βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο της Σοφίας Χαρμαντά, μοντέλου που κάνει προσπάθεια να βρει τον δρόμο της στις πασαρέλες του εξωτερικού.

Το ζευγάρι μάλιστα πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Νίκαια της Γαλλίας πριν από μερικούς μήνες, με την Ελληνίδα να αναρτά Insta Story, με τον Τζέραρντ Μπάτλερ στην αγκαλιά του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.