Αναβλήθηκε το παγκόσμιο ποδηλασίας δρόμου λόγω κορωνοϊού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναβλήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διάστημα 20-27 Σεπτεμβρίου στις περιοχές Εγκλ και Μαρτινί της Ελβετίας.

Όπως ανακοίνωσαν χθες (12/8) οι διοργανωτές, η απόφαση για την αναβολή πάρθηκε εξαιτίας των περιορισμών που τίθενται στη χώρα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έκαναν χθες (12/8) γνωστές οι ομοσπονδιακές αρχές της Ελβετίας, οι μεγάλες εκδηλώσεις «με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 άτομα» απαγορεύονται έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Έτσι, οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ανέφεραν ότι «ως αποτέλεσμα, η διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είναι αδύνατη».

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Διεθνής Ένωση Ποδηλασίας έκανε γνωστό ότι «θα εργαστεί τώρα προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης εναλλακτικού πρότζεκτ, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η “έκδοση” του αγώνα για το 2020 μπορεί να διεξαχθεί, με την προτεραιότητα να βρίσκεται στην Ευρώπη και στις ημερομηνίες που είχαν αρχικά προγραμματιστεί».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.