Αλίσα Μιλάνο: Ανήρτησε βίντεο για την απώλεια των μαλλιών της από τον κορωνοϊό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενα βίντεο το οποίο δείχνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο τις συνέπειες του κορονοϊού ακόμα κι όταν κάποιος έχει νοσήσει κι έχει περάσει ικανό διάστημα αποφάσισε να αναρτήσει στο Instagram η Αλίσα Μιλάνο απλά και μόνο για συστήσει με τον πιο έντονο τρόπο την χρήση μάσκας.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που ανάρτησε η 47χρονη αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός, σχεδιάστρια ρούχων, συγγραφέας και πρώην τραγουδίστρια, αποδεικνύει την πολύ μεγάλη απώλεια τριχών που έχει όταν χτενίζεται, σύμπτωμα που της έχει αφήσει ο κορονοϊός.

Το πιο σημαντικό στην περίπτωσή της είναι ότι η Αλίσα Μιλάνο είχε νοσήσει τον Απρίλιο έχοντας όλα τα συμπτώματα του Covid- 19 για δυο εβδομάδες, αλλά όλα τα τεστ στα οποία είχε υποβληθεί είχαν βγει αρνητικά. «Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη», είχε πει σε ανάρτησή της την περασμένη εβδομάδα.

Τέσσερις μήνες αργότερα, ακόμα υπάρχουν συμπτώματα του κορονοϊού. «Απλά ήθελα να δείξω την ποσότητα των τριχών που πέφτουν από το κεφάλι μου ως ένα αποτέλεσμα του κορονοϊού», εξήγησε. Κι η λεζάντα της τα λέει όλα: «Σκέφτηκε να δείξω τι κάνει ο Covid – 19 στα μαλλιά σας. Παρακαλώ πάρτε το σοβαρά».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.