Αχαΐα: Τσουχτερά πρόστιμα και “λουκέτα” λόγω μη τήρησης των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Άλλο ένα πρόστιμο επιβλήθηκε σε pool bar στα Νικολέικα καθώς δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού. Πιο συγκεκριμένα στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ καθώς δεν τηρούνταν αποστάσεις μεταξύ των θαμώνων.

Να σημειώσουμε ότι σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε σύλληψη ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο 150 ευρώ σε εργαζόμενο που δεν φορούσε μάσκα. Να σημειώσουμε ότι χθες επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 σε beach bar στο Αίγιο.

Στη συγκεκριμένη είχε μπει λουκέτο καθώς είχε δεχθεί περισσότερα άτομα από το επιτρεπόμενο και παρόλα αυτά λειτούργησε. Σε αυτή την περίπτωση υπήρξε σύλληψη ενός προσωρινά υπεύθυνου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε παραλία του Αιγίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας και Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα, ενώ είχε επιβληθεί αναστολή λειτουργίας του από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Παράλληλα, από την Αρχή Διαφάνειας βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο των
(3.000) ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι το βράδυ της Κυριακής κλιμάκιο ελεγκτών για τα μέτρα ασφαλείας μετέβη στο καλοκαιρινό κέντρο διασκέδασης, στην Ηρώων Πολυτεχνείου και διαπίστωσε 5 μέλη του προσωπικού να μην φορούν προστατευτική μάσκα, ενώ αυτά βρίσκονταν στο πίσω μέρος του μαγαζιού και μάζευαν τα τραπεζοκαθίσματα δεδομένου του επικείμενου κλεισίματος βάρδιας της επιχείρησης.

Στους πέντε υπαλλήλους επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ ανα περίπτωση, συνολικά 750 ευρώ.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.