Βίντεο: Ζεντάγια για υποψηφιότητα Emmy: «Έχω μείνει άφωνη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ζεντάγια κέρδισε την Τρίτη, την πρώτη της υποψηφιότητα Emmy στην κατηγορία Α Γυναικείο, για την ερμηνεία της ως Ρου Μπένετ στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του HBO, «Euphoria». Το εφηβικό δράμα εστιάζει στην ζωή μιας ομάδας μαθητών και σε θεματικές όπως ο εθισμός σε ναρκωτικές ουσίες, το σεξ και η βία.

Η 23χρονη ηθοποιός είναι συνυποψία με τις Τζένιφερ Ανιστον (“The Morning Show”), Ολίβια Κόλμαν (“The Crown”), Τζόντι Κόμερ (“Killing Eve”), Λόρα Λίνεϊ (Ozark) και Σάντρα Ο (“Killing Eve”).

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, η Ζεντάγια έκανε την πρώτη της δήλωση. «Ειλικρινά έχω μείνει άφωνη, η καρδιά μου ξεχειλίζει από αγάπη και ευγνωμοσύνη. Είναι τιμή μου να εργάζομαι δίπλα στους ταλαντούχους ανθρώπους που αποκαλώ οικογένεια. Είμαι ένα μικρό κομμάτι ενός μεγάλου παζλ και τόσο περήφανη για όλους σας», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Σας ευχαριστώ όλους που είδατε και δώσατε ζωή στην σειρά, ευχαριστώ Σαμ Λέβινσον, HBO και Α24 για όλα και την Ακαδημία της Τηλεόρασης γι’αυτή την αναγνώριση. Ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ».

Η υποψηφιότητα Emmy της Ζεντάγια ακολουθεί τις νίκες της ως Καλύτερη Ηθοποιός σε δραματική σειρά στα βραβεία Satellite και Αγαπημένη τηλεοπτική ηθοποιός σε δραματική σειρά στα βραβεία People’s Choice – και οι δυο προτάσεις για την δουλειά της στο «Euphoria».

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.