Βίντεο: Στην πρώτη εκπομπή, καλεσμένος ο σύζυγος…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μισέλ Ομπάμα θα πάρει συνέντευξη από τον σύζυγό της, τέως πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Spotify podcast, που θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου.

Η σειρά θα αφορά τις σχέσεις που διαμορφώνουν τους ανθρώπους, από την οικογένεια και τους φίλους έως τους μέντορες και τη σχέση με τον ίδιο μας τον εαυτό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συζήτηση των Ομπάμα θα επικεντρωθεί στην «κοινότητα, την αγάπη που ενισχύει τη σχέση και τη ζωή τους μετά τον Λευκό Οίκο».

Πριν από την πρεμιέρα του podcast, η Ομπάμα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της εισαγωγής του πρώτου επεισοδίου, όπου εξήγησε πώς προέκυψε η ιδέα για τη σειρά, καθώς μίλησε με την οικογένεια και τους φίλους για το πώς φαίνονταν η ζωή της μετά από οκτώ χρόνια στο Λευκό Οίκο.

Οι αναμνήσεις απέκτησαν νέο νόημα, σύμφωνα με την Μισέλ Ομπάμα, η οποία είπε ότι την βοήθησαν να συνειδητοποιήσει πως «η μεγάλη αλήθεια της ιστορίας μου δεν είναι κάτι που έκανα ως Πρώτη Κυρία, αλλά οι εμπειρίες ζωής που μοιράστηκα με τους ανθρώπους που αγαπούσα και οι συζητήσεις εκείνες που με καθοδηγούν όποτε βρίσκομαι σε ένα σταυροδρόμι».

Αναφερόμενη στη συνομιλία της με τον Μπαράκ -και αφρού δήλωσε ότι δεν ήθελε να γίνει μία «συντεταγμένη κουβέντα», μία αυθόρμητη συνομιλία που «πυροδοτεί ιδέες και θέματα για τους ακροατές», πρόσθεσε: «Σήμερα, θα ξεκινήσουμε συζητώντας μια από αυτές τις σχέσεις που μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να γίνει κατανοητή. Αυτή είναι η σχέση μας με τις κοινότητές μας και τη χώρα μας. Μερικές φορές αυτή η σχέση μπορεί να είναι πηγή πληρότητας και χαράς. Άλλες φορές μπορεί να προκαλέσει ερωτήσεις για τις οποίες δεν γνωρίζουμε τις απαντήσεις. Αυτό για το οποίο μιλάμε είναι για τη θέση μας σε αυτόν τον κόσμο. Πώς νιώθουμε γι′ αυτό και τι μπορούμε να κάνουμε με τη δύναμη που έχουμε».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.