Βίντεο: Ισπανός δημοτικός σύμβουλος έκανε ντους σε ζωντανή σύνδεση την ώρα τηλεδιάσκεψης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενας δημοτικός σύμβουλος στη βόρεια Ισπανία υπέβαλε την παραίτησή του μετά την γκάφα ολκής στην οποία υπέπεσε κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα οι σύμβουλοι του δήμου της Τορελαβέγκα πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν μερικά από τα τελευταία ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή των περίπου 52.000 κατοίκων.

Ακολουθώντας τα πρωτόκολλα που τέθηκαν σε εφαρμογή λόγω κορονοϊού, οι σύμβουλοι έδωσαν διαδικτυακό ραντεβού στις 8πμ, μεταδίδοντάς το διαδικτυακά για τους δημοσιογράφους και τους δημότες.

Καθώς η συζήτηση κράτησε μέχρι το μεσημέρι, ο Μπερνάρντο Μπουστίγιο, ο οποίος εργάζεται με μερική απασχόληση στον δήμο, άρχισε να ανησυχεί ότι δεν θα είχε χρόνο να κάνει ντους, προτού μεταφέρει την κόρη του στις υποχρεώσεις της για να μεταβεί εν συνεχεία στην άλλη του δουλειά, ως δάσκαλος κολύμβησης.

Ετσι του φάνηκε καλή ιδέα να πειραματιστεί στο multitasking. Πήρε μαζί του τον φορητό υπολογιστή στο μπάνιο, ελαχιστοποιώντας την οθόνη συνομιλίας, ώστε να ακούει τη συζήτηση καθώς έκανε ντους.

Κατά τραγική ειρωνεία, όμως, την ώρα που οι συνάδελφοί του σκέφτονταν πώς θα καθαρίσουν ένα τοπικό ποτάμι, η εικόνα του μέσα στο ντους εμφανίστηκε στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης.

Αρχικά, καλυπτόταν από τη θολή προστασία που του παρείχε το τζάμι του μπάνιου, όμως όλα έλαβαν αμήχανη τροπή όταν τον ήχο του τρεχούμενου νερού διαδέχθηκε το συνεχές χτύπημα του κινητού τηλεφώνου του. Ηταν οι συνάδελφοί του, που προσπαθούσαν να τον προειδοποιήσουν ότι η κάμερα εξακολουθούσε να λειτουργεί και να τον δείχνει ζωντανά σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή του.

Ο ίδιος δεν κατάλαβε τι συνέβαινε και βγαίνοντας από το ντους για να σηκώσει το τηλέφωνο ήρθαν τα «αποκαλυπτήρια».

«Πείτε κάτι στον Μπέρνι. Πείτε του κάτι γρήγορα», ακούστηκε ένας συνάδελφος να λέει. Ενας άλλος ρώτησε: «Δεν μπορούμε να τον αποσυνδέσουμε ή να κάνουμε κάτι;» Ο δήμαρχος πήρε άμεσα την κατάσταση στα χέρια του, τερματίζοντας άρον – άρον την τηλεδιάσκεψη.

Καθώς το βίντεο με το περιστατικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο Μπουστίγιο έσπευσε να διευκρινίσει ότι επρόκειτο για ένα ένα αθώο ατύχημα – μια αποτυχία τεχνογνωσίας παρά οτιδήποτε άλλο.

«Ανέκδοτα αυτού του είδους έχουν γίνει συνηθισμένα τις τελευταίες εβδομάδες, χάρη στην έκρηξη της τηλεργασίας», είπε, ζητώντας συγγνώμη από όποιον μπορεί να είχε ενοχληθεί από τις εικόνες.

Πρόσθεσε ότι η εμπειρία του ως εκπαιδευτής κολύμβησης τον έκανε να είναι άνετος με το σώμα του. «Εχω περάσει το ήμισυ της ζωής μου ημίγυμνος και ποτέ δεν ντρέπομαι για το γυμνό, είτε το δικό μου είτε αυτή των άλλων», είπε. «Δεν μπορώ παρά να μετανιώνω που το τέλος της πολιτικής μου ζωής… έχει να κάνει με τη γυμνή μου εικόνα, κάτι που δεν είναι και τόσο μεγάλη υπόθεση», κατέληξε.

Πηγή: Guardian

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.