Με βαριές ποινές κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση ένστασης της ΑΕΚ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το… τρίτο ημίχρονο του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μπορεί να «κρύβει» τιμωρία για τον Δικέφαλο του Βορρά, αφού η Ένωση έχει δικαίωμα να υποβάλει ένσταση μέχρι αύριο για πρόβλημα με τα δελτία υγείας των Θεσσαλονικέων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, παρατηρήθηκε πρόβλημα με δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, τα οποία δεν είναι θεωρημένα από τις 5 Ιουλίου.

Πριν από την έναρξη του χθεσινού ντέρμπι ο τέταρτος διαιτητής της συνάντησης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ενημέρωσε τους εκπροσώπους και των δύο ομάδων (Βασίλη Δημητριάδη και Δημήτρη Σαραϊδάρη) για το θέμα με τα δελτία του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του ΚΑΠ, η ένσταση για αντικανονική συμμετοχή δεν καταχωρείται στο φύλλο αγώνα, αλλά κατατίθεται στη διοργανώτρια αρχή μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες από την ημέρα του αγώνα.

Ως ποινή προβλέπεται η απώλεια του αγώνα για τον Δικέφαλο του Βορρά, η αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ εφόσον κατατεθεί ένσταση για αντικανονική συμμετοχή και γίνει δεκτή από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 1!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εφόσον η ΑΕΚ καταθέσει τελικά ένσταση και την κερδίσει, θα εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

ΠΗΓΗ: filathlos

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.