Θετική στον κορονοϊο η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, Jazmin Grace Grimaldi μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η 28χρονη ηθοποιός, γεννήθηκε εκτός γάμου, ύστερα από τη σύντομη σχέση του πρίγκιπα Αλβέρτου, με την Αμερικανίδα πρώην σερβιτόρα και νυν μεσίτρια Tamara Rotolo το 1991.

Η ίδια αναγνωρίστηκε το 2006 από τον πρίγκιπα του Μονακό ως παιδί του.

Η Jazmin Grace Grimaldi, ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Έχω κάποια νέα να μοιραστώ σήμερα μαζί σας. Μου τηλεφώνησαν σήμερα το πρωί από το νοσοκομείο στο οποίο υποβλήθηκα για τεστ στον κορωνοϊό και είμαι θετική. Αυτό δεν ήταν καθόλου σοκαριστικό για μένα, γιατί από την περασμένη εβδομάδα είχα συμπτώματα. Ήμουν πραγματικά πολύ προσεκτική. Κρατούσα τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις. Έβγαινα μόνο για τα απαραίτητα ψώνια και πάντα φορούσα μάσκα και απολύμανα τα χέρια μου. Ελπίζω να βοηθήσω έστω και ένα άτομο με την προσωπική μου εμπειρία γιατί από την περασμένη εβδομάδα ήμουν πολύ άρρωστη».

Να θυμίσουμε πως τέσσερις μήνες νωρίτερα, ο 62χρονος πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος είχε επίσης διαγνωστεί θετικός στον COVID-19.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.