ΣΥΡΙΖΑ: Ζητεί την αποπομπή της Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής – Τι απαντά η ίδια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την απομάκρυνση της Γενικής Γραμματέως Αντιεγκληματικής Πολιτικής ζητεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως υποστηρίζει, “χρεώνει στο δημόσιο τις διακοπές της”.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: “Η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής, είτε υποτιμά τη νοημοσύνη μας, είτε είναι απίστευτα εργασιομανής. Χρεώνει στο Δημόσιο έξοδα μετάβασης, διαμονής και οδοιπορικών για την ίδια και τέσσερα άτομα συνοδεία, για δήθεν επιθεώρηση των φυλακών της Κω από τις 6 ως τις 15 Αυγούστου. Δηλαδή, ή η κ. Νικολάου θα επιθεωρεί επί 9 μέρες τις φυλακές, ή πολύ απλά χρεώνει στο Δημόσιο τις εννέα ημερών διακοπές της τον Δεκαπενταύγουστο”. Κλείνοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί από την κ. Νικολάου να παραιτηθεί, “σε διαφορετική περίπτωση, περιμένουμε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη την άμεση αποδοκιμασία και αποπομπή της”.

Η ΓΓ Αντιεγκληματικής Πολιτικής με ανάρτησή της στο Facebook απαντά στις καταγγελίες αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι “η δαπάνη που εγκρίθηκε και φυσικα εχει αναρτηθει στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», ειναι 3.895,58 ευρω. Απο αυτα, σε εμενα αντιστοιχουν 223 ευρω, που ειναι το κοστος του αεροπορικου εισιτηριου και 240 ευρω που ειναι το κοστος των τριων διανυκτερευσεων. Συνολο: 463 ευρω. Τα υπολοιπα αντιστοιχουν στα εξοδα μεταβασης και ημερησιας αποζημιωσης του προσωπικου ασφαλειας. Ειναι προφανες οτι οι υπολοιπες ημερες θα καλυφθουν απο προσωπικες μου δαπανες”.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της κ. Νικολάου:

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.