ΠΓΝΠ: Ασθενής με κορωνοϊό περιφερόταν στο νοσοκομείο – 15 εργαζόμενοι ήρθαν σε επαφή μαζί του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, φέρνει στη δημοσιότητα ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά ασθενή με κορωνοϊό στο ΠΓΝΠ αλλά και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εκτέθηκε καθώς ήρθε σε επαφή με τον ασθενή.

“Συναγερμός και προβληματισμός στο Νοσοκομείο του Ρίου.  Ασθενής με σοβαρά αιματολογικά προβλήματα εισήχθη πριν περίπου δύο μήνες στην αιματολογική κλινική. Στη πορεία της νοσηλείας βρέθηκε θετικός στον ιό. Νοσηλεύτηκε αρνητικοποιήθηκε το τεστ και εξήλθε από το Νοσοκομείο. Την Περασμένη Δευτέρα εισήχθη πάλι με σοβαρό α πρόβλημα υγείας. Λόγω έλλειψης κρεβατιών στην αιματολογική νοσηλεύτηκε δύο ημέρες στη καρδιολογική. Μετά μεταφέρθηκε στην αιματολογική και δύο ημέρες μετά λόγω συμπτωμάτων έκανε τεστ για Κορωνοϊό που βγήκε θετικό. Νοσηλεύεται τώρα στη κλινική κορωνοϊού. Πάνω από 15 συνάδελφοι εκτέθηκαν στον ιό στις δύο κλινικές. Τώρα λαμβάνονται και γίνονται τεστ, χωρίς καραντίνα. Πώς
ένας ασθενής από κορωνοϊό νόσησε ξανά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Γιατί δεν εφαρμόζεται η καραντίνα στους συναδέλφους που εκτέθηκαν και υπάρχει ανησυχία μεταξύ του προσωπικού.”

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.