Πέθανε από κορονοϊό ο ηθοποιός του Broadway, Nick Cordero

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την τελευταία του πνοή άφησε χτυπημένος από τον κορονοϊό ο ηθοποιός του Broadway Nick Cordero, όπως ανακοίνωσε στο Instagram η σύζυγός του Amanda Kloots.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που είχε στο παρελθόν κερδίσει και το βραβείο Tony,  ήταν σε κώμα αρκετές εβδομάδες και είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού εξαιτίας των επιπλοκών της COVID-19.

«Ο Θεός έχει ακόμα έναν άγγελο κοντά του» έγραψε η σύζυγός του. «Ο λατρεμένος μου σύζυγος πέθανε, περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειάς του, από τραγούδια και προσευχές. Η καρδιά μου έχει ραγίσει, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Ο Nick ήταν φως. Ήταν φίλος για πολλούς, του άρεσε να ακούει, να βοηθάει και κυρίως να μιλάει. Ήταν ένας εκπληκτικός ηθοποιός και μουσικός. Αγαπούσε την οικογένειά του, ήταν ένας καλός σύζυγος και πατέρας» γράφει στο Instagram η Amanda Kloots για τον Cordero, με τον οποίο έχει έναν γιο μόλις ενός έτους.

Στο σημείωμα η Kloots ευχαριστεί τον γιατρό του συζύγου της David Ng που στάθηκε στο πλευρό του χαρακτηρίζοντάς τον ακατέργαστο διαμάντι και όσους στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειας για τις 95 μέρες που ο ηθοποιός πάλευε με τον κορονοϊό. «Θα σε αγαπάω πάντα γλυκιέ μου άντρα» λέει γεμάτη συγκίνηση η γυναίκα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.