Πέθαναν από κορωνοϊό πιασμένοι χέρι – χέρι έπειτα από 53 χρόνια γάμου – ΒΙΝΤΕΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τέλος σε μία πανέμορφη ιστορία αγάπης έβαλε ο κορωνοϊός. Η Μπέτυ και ο Κέρτις Ταρπλεϊ έζησαν μαζί όλη τους τη ζωή. Γνωρίστηκαν στο σχολείο που φοιτούσαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και δημιούργησαν μία πανέμορφη οικογένεια, αποκτώντας δύο παιδιά. Οι δύο τους ήταν τόσο αγαπημένοι που κατέληξαν λόγω κορωνοϊού με διαφορά λίγων λεπτών.

Η 80χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Τέξας στις αρχές του Ιουνίου, όπου διαγνώσθηκε με κορωνοϊό, ενώ δύο ημέρες αργότερα στο ίδιο νοσοκομείο εισήχθη και ο 79χρονος σύζυγός της.

Ο γιος του ζευγαριού, Τιμ, μιλώντας στο CNNi, ανέφερε πως ο πατέρας του φαινόταν να είναι καλά, σε αντίθεση με τη μητέρα του, η κατάσταση της οποίας επιδεινωνόταν με την πάροδο των ημερών. Ο Τιμ και η αδερφή του Τρίσια, αποφάσισαν να ενημερώσουν τον πατέρα τους πως η Μπέτυ δεν θα τα καταφέρει και τους τόνισαν πόσο τον αγαπάει.

Ο Κέρτις, μετά τη πληροφορία για την υγεία της συζύγου του, σταμάτησε να μάχεται για τη ζωή του και τα επίπεδα οξυγόνου στον οργανισμό του άρχισαν να «πέφτουν» απότομα.

«Νιώθω πως μαχόταν για τη ζωή του και όταν έμαθε πως η Μπέτυ δεν θα τα καταφέρει, αφέθηκε. Μάλλον πίστευε ότι έπρεπε να παλέψει γιατί η “ομάδα” τον χρειαζόταν, αλλά είχε κουραστεί και πονούσε» συμπλήρωσε ο γιος του ζευγαριού.

«Το σωστό ήταν να τους βάλουμε μαζί»

Μία νοσοκόμα ενημέρωσε τον Τιμ πως είχε κανονίσει να νοσηλευτούν οι γονείς του στον ίδιο χώρο. Ο Μπέτυ και ο Κέρτις είχαν συμφωνήσει να βγουν από τη ΜΕΘ, κάτι που σήμαινε ότι θα έπρεπε να τους χορηγούνται μεγάλες δόσεις φαρμακευτικής αγωγής για να αντέχουν τον πόνο.

Με δυσκολία λόγω της κατάστασης της 80χρονης, οι γιατροί και νοσηλευτές κατάφεραν να μετακινήσουν την 80χρονη στο δωμάτιο όπου ήδη βρισκόταν ο σύζυγός της. Όταν ο 79χρονος Κέρτις ενημερώθηκε πως η σύζυγός τους βρισκόταν δίπλα του, προσπάθησε να γυρίσει και την κοιτάξει, αλλά ήταν τόσο αδύναμος, που δεν τα κατάφερε.

«Άνοιξε τα μάτια του. Ήξερε τι του είπαμε. Ήξερε πως εκείνη ήταν εκεί» ανέφερε η νοσοκόμα, η οποία βοήθησε το ζευγάρι να κρατήσει ο ένας του χέρι του άλλου.

Οι τίτλοι τέλους για το ζευγάρι έπεσαν λίγη ώρα αργότερα. Μόλις 20 λεπτά από τη στιγμή που βρέθηκαν στον ίδιο χώρα, η Μπέτυ «έφυγε» από τη ζωή, με τον Κέρτις να την “ακολουθεί” έπειτα από 45 λεπτά.

«Πιστεύω ότι το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να “μιλάνε” με τη ψυχή τους ή κάπως αλλιώς, μία δική τους, ιδιαίτερη γλώσσα. Ήξερε τόσο καλά ο ένας τον άλλο που δεν χρειάζονταν λόγια» τόνισε ο ΤΙΜ.

Το ζευγάρι «έφυγε όντας σε ένα άλλο επίπεδο ηρεμίας» σύμφωνα με τον γιο τους και έχοντας κάνει τη σχέση τους ακόμη πιο δυνατή μέσα σε αυτά τα ελάχιστα λεπτά που πέρασαν μαζί πριν πεθάνουν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.