Πένθος στον ΝΟΠ – «Έφυγε» από τη ζωή ο επίτιμος πρόεδρος, Δημήτρης Γιαννούλης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο πένθος βυθίστηκε ο ΝΟΠ αλλά και ο Πατρινός υγρός στίβος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο επίτιμος πρόεδρος των «δαιμόνων» Δημήτρης Γιαννούλης, η Μίμης όπως τον αποκαλούσαν γνωστοί και φίλοι.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΝΟΠ για τον επίτιμο πρόεδρό του:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΠ εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Γιαννούλη, που υπήρξε σημαντικός αθλητής του ΝΟΠ στην δεκαετία του πενήντα και συνέχισε ως μέλος σε αρκετές διοικήσεις, ενώ  διετέλεσε δύο φορές πρόεδρος του ΝΟΠ (1974-1977 & 1977-1979).

Ο Μίμης Γιαννούλης ήταν ο αρχηγός μιας οικογένειας που τα μέλη της έχουν προσφέρει πολλά στην σύγχρονη ιστορία του Ομίλου και με απόφαση της γενικής συνέλευσης του είχε αποδοθεί ο τίτλος του επίτιμου προέδρου του ΝΟΠ.

Στην μνήμη του επιτίμου προέδρου Δ. Γιαννούλη τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία και θα καταθέσουν στεφάνι εκ μέρους του Ομίλου, ενώ στην πρώτη επίσημη αθλητική εκδήλωση του ΝΟΠ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του σημαντικού αθλητή και παράγοντα.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στα παιδιά του εκλιπόντος  και στα μέλη της οικογένειάς του. Τιμή και  μνήμη για την σπουδαία προσφορά του εκλιπόντος προς τον ΝΟΠ και τον αθλητισμό της Πάτρας».

*Αριστερά στην φωτογραφία μαζί με τον Δ. Χρονόπουλο.

(φωτο sport in )

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.