Πάτρα: Συγκέντρωση και πορεία σήμερα για το τρένο- Κάλεσμα του Δήμου στους πολίτες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους εμπλεκόμενους  με την έλευση του τρένου στην Πάτρα, ότι στο θέμα της υπογειοποίησης δεν χωράνε εκπτώσεις, θέλουν να στείλουν σήμερα ο Δήμος της Πάτρας, η συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων από τις περιοχές που θα διέλθει και φορείς, μέσα από την πραγματοποίηση συγκέντρωσης στις 9.00 το πρωί συγκέντρωσης στην πλατεία Γεωργίου και στη συνέχεια πορείας μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρίου.

Η Δημοτική Αρχή σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξης:

Οι προχθεσινές εξαγγελίες του Υπουργού Υποδομών κ. Καραμανλή για την υπογειοποίηση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής από την οδό Κανελλοπούλου έως τον Άγιο Ανδρέα, έργο που ο ίδιος χαρακτήριζε «Φαραωνικό» και αχρείαστο για την πόλη, ένα πράγμα αποδεικνύει, ότι «και ο άγιος φοβέρα θέλει».

Τους είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει να μην ανοίξουν πόλεμο με τον πατραϊκό λαό γιατί θα ηττηθούν όπως η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποχώρηση της κυβέρνησης της ΝΔ, όπως και να το εμφανίσουν, είναι αποτέλεσμα του αγώνα του πατραϊκού λαού, που είναι ενωμένος και όχι διχασμένος όπως τον θέλει ο Υπουργός.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει μαζί με τον λαό της πόλης, του Συλλόγους και τους μαζικούς Φορείς, τον αγώνα με πολύμορφες κινητοποιήσεις για την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής από το Ρίο, την λειτουργία του Προαστιακού και την δημιουργία Γραμμικού Πάρκου.

Αυτό το διαχρονικό αίτημα είναι δίκαιο, είναι ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο.

Είναι προς το συμφέρον του πατραϊκού λαού σήμερα, αλλά και των γενεών που έρχονται.

Καλούμε τον λαό και την νεολαία της πόλης μας να δώσουν μαζικό και δυναμικό «παρών» αύριο Κυριακή στις 9 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου. Να είμαστε όλοι εκεί. Να μη λείψει κανείς. Συμμετέχουμε μαζικά στην μεγάλη πορεία από την πλατεία Γεωργίου μέχρι το Ρίο.

Υπερασπιζόμαστε την πόλη μας. Διεκδικούμε:

  • Την Υπογειοποίηση του Τρένου από το Ρίο.
  • Την λειτουργία του Προαστιακού.

Την δημιουργία Γραμμικού Πάρκου.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.