Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην μητέρα του Γιώργου Κοτοπούλη, Γιοβάννα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου θα τελεστεί η κηδεία της μητέρας του Πατρινού επιχειρηματία Γιώργου Κοτοπούλου, Γιοβάννας η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Η κηδεία της θα γίνει στις 6:00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Παντανάσσης Πατρών και η ταφή της στο Α’ Κοιμητήριο Πατρών.

Η Γιοβάννα Κοτοπούλη ήταν δασκάλα και είχε διατελέσει Διευθύντρια Διοικητικών υπηρεσιών στο Δήμο Πατρέων.

Ο γιος της Γιώργος την αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση στο facebook.

«Καλό ταξίδι μάνα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες,δασκάλα ήταν η πρώτη σου δουλειά. Μαζι σου με κουβάλησες μικρό σε ορεινό χωριό της Ζακύνθου, χωρίς ρεύμα, κακοδιορισμένη για πολιτικούς λόγους. Μας μεγάλωσες με προοδευτικές αρχές και ιδέες, μπροστά για την εποχή. Άγρυπνος φρουρός στο VILLI’S PARK αλλά & στην ARENA. Έφτασες Διευθύντρια Διοικητικών υπηρεσιών στο Δήμο Πατρέων για πολλά χρόνια, αφήνοντας εποχή με τον τρόπο που διοίκησες,aπό τον Άννινο μέχρι τον Καράβολα. Με έμαθες να επιμένω, να περιμένω, να αγωνίζομαι, να εργάζομαι σκληρά, να ακούω μόνο καλές μουσικές & να χορεύω ,να μιλάω καλά Ελληνικά, να τρώω σωστά,. Με την σπάνια αισθητική σου με έμαθες να ξεχωρίζω το ωραιο.

Η αρρώστια σε κράτησε στο κρεβάτι αρκετά χρόνια. Εκεί που πας θα βρεις τον άντρα σου το Γιάννη αλλά & τον θείο το Πανουλη & θα τραγουδάτε μαζί όπως μόνο εσείς ξέρατε…ένα φιλί στον ουρανό & ένα δάκρυ για μια γυναίκα που ήταν παράδειγμα για πολλές δεκαετίες….φωτό από την κερκίδα των επισήμων σε παρέλαση καρναβαλιού κάπου στο 85,με δερμάτινο παντελόνι η διευθύντρια του Δήμου με τσιγάρο στο χερι και ο γιος της χειροκροτούν τα καλά γκρουπ του κρυμμένου θησαυρού, κάτω από το βλέμμα αστυνομικού…» έγραψε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.