Πάτρα: Τα νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού – Υπάλληλος στη ΔΕΥΑΠ ο 50χρονος που νοσηλεύεται

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα τρία ανέρχονται τα επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα κορoνοϊού στην Αχαΐα, μετά την  ενημέρωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Κυριακής.

Το τρίτο κρούσμα αφορά 49χρονο Γερμανό που ήρθε στο λιμάνι της Πάτρας, όπου υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού το οποίο αποδείχθηκε θετικό. Δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και παραμένει σε ξενοδοχειο καραντίνας. Πρόκειται για το πρώτο εισαγόμενο κρούσμα από το λιμάνι.

Την ίδια ώρα, δυο ασθενείς του κορoνοϊού, νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Ειδικότερα εισήχθησαν στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του νοσηλευτικού ιδρύματος (Νοσοκομείο αναφοράς) μια γυναίκα, η οποία προέρχεται από το στενό περιβάλλον του 70χρονου, που μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του ΠΠΝΠ και ένας 50χρονος Πατρινός.

Σε ο,τι αφορά στον 50χρονο είναι υπάλληλος στην ΔΕΥΑΠ. Μάλιστα χθες η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστή για απολύμανση: 

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου και αύριο Τρίτη 28 Ιουλίου, δεν θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες της γιατί θα πραγματοποιηθούν εργασίες απολύμανσης των χώρων.

Η ΔΕΥΑΠ παρακαλεί τους δημότες να μην προσέλθουν αυτές τις ημέρες στην Υπηρεσία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.