Πάτρα: Αποχώρησε από τη διεύθυνση του Πόρτο Ρίο ο Δ. Σαλταπίδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποχώρησε μετά από 33 χρόνια από τη θέση του Διευθυντή του Πόρτο Ρίο, ο Δημήτρης Σαλταπίδας. Συγκινημένος ο ίδιος σημειώνει για την πορεία του στη μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Πάτρας:

Αγαπητοί Φίλοι, Αγαπητοί Συνεργάτες,

Ενας μεγάλος κύκλος που άνοιξε το 1987 κλίνει το 2020. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα της αποχώρησής μου από το PORTO RIO , από τη θέση του Δντή. Είναι μια απόφαση δύσκολη, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά . Ηταν 30 χρόνια σαν ταινία κινηματογράφου, που εύχομαι κάθε συνάδελφος να ζήσει. Με χαρές- λύπες- συγκινήσεις με ευκαιρίες που μου δόθηκαν να υποδεχτώ από απλούς ανθρώπους μέχρι αρχηγούς κρατών- πρωθυπουργούς – πρίγκιπες- επιστήμονες- ανθρώπους των γραμμάτων και τεχνών και βέβαια καθημερινός αγώνας για το καλύτερο και είμαι ευτυχής γι΄αυτό. Θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ:

Τις οικογένειες Αρφάνη- Χιώνη, Μαυράκη, και Καλίγερου για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Τους συνεργάτες μου που στήριξαν τις προσπάθειες των επιχειρηματιών , τις υπηρεσίες και φορείς και τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ανθρώπους του τουρισμού για τη βοήθειά τους και την άψογη συνεργασία . Μια συνεργασία που με τους περισσότερους έχει εξελιχθεί σε φιλία και έτσι θα παραμείνει. ΕΎΧΟΜΑΙ μέσα από την καρδιά μου το PORTO RIO να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και οι προσπάθειες χρόνων να αποδώσουν καρπούς.

Δημ. Σαλταπίδας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.