Μπαρτσελόνα: Ο Σετιέν παίζει το τελευταίο του χαρτί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κίκε Σετιέν ξέρει ότι έχει μια τελευταία ευκαιρία, και αυτή είναι το Champions League. Ο Ισπανός τεχνικός έχει συμβόλαιο με τους “Μπλαουγκράνα” μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο για να καταφέρει να το ολοκληρώσει πρέπει να πετύχει η Μπαρτσελόναστο Champions League, όπως αναφέρει η “Sport”.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σετιέν πρέπει να αισθάνεται τυχερός που δεν απολύθηκε, μετά την κακή αγωνιστική εικόνα της Μπαρτσελόνα, και το βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια μετά και την απώλεια του πρωταθλήματος.

Ωστόσο οι Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και Ερίκ Αμπιντάλ του αναγνώρισαν ελαφρυντικά, όπως η κακή κατάσταση που παρέλαβε από τον Βαλβέρδε, οι τραυματισμοί αλλά και η κακή διαιτησία. Η κουβέντα που έκανε ο 61χρονος τεχνικός με τους παίκτες βαρόμετρα των αποδυτηρίων και η ψήφος εμπιστοσύνης που του παρείχαν, έδωσαν στον Σετιέν παράταση χρόνου.

Ο Σετιέν απολαμβάνει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, του αρέσει που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και έχει άψογες σχέσεις με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Αυτές οι σχέσεις μπορούν να διευκολύνουν την Μπάρτσα, καθώς ο Σετιέν δεν θα θέσει εμπόδια στην ομάδα για να φύγει, αν δεν τον θέλουν. Πιθανός αντικαταστάτης του είναι ο Τσάβι, ο οποίος ναι μεν ανανέωσε πρόσφατα με την Αλ-Σαντ, αλλά έχει ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιό του για να πάει στην Μπαρτσελόνα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.