Μια καταπληκτική λυρική βραδιά…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας της Πάτρας Βίβιαν Σαμούρη, ανήρτησε στο fb μια ιδιαίτερη πολιτισμική στιγμή του καλοκαιριού, γράφοντας:

Στο πλαίσιο μιας εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στον Πολιτιστικό Οργανισμό της Πάτρας είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε -στην κυριολεξία-μια καταπληκτική Λυρική βραδιά στο Αρχαίο Ωδείο.
Οι συντελεστές κορυφαίοι όλοι (οπως θα παρατηρήσετε στο πρόγραμμα), μας ενθουσίασαν και μας μετέφεραν, έστω για λίγο, σε μια ονειρική πραγματικότητα που την εχουμε, όλοι μας, τόσο ανάγκη.
Για μένα ήταν και συγκινητική η βραδιά καθώς είχα τη χαρά, να δω και να ακούσω την αγαπημένη μας σοπράνο Μίνα Πολύχρονου και να θυμηθούμε τις ωραίες αναμνήσεις μας…Η Μίνα καθηγήτρια μονωδίας στο Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας κι εγώ Πρόεδρος στο διοικητικό του συμβούλιο, εν έτει 2007 και 2008. Απο τις όμορφες στιγμές…
Στη φωτογραφία με την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, Πρόεδρο, σήμερα, του Πολιτιστικού Οργανισμού και τον συνεργάτη μας Παναγιώτη Κοκκώνη…απο τότε. Και μια παλιά φωτογραφία απο την συνεργασία μου με τη Μίνα και τον Αγαθάγγελο Γεωργακάτο, επίσης καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου τότε, σήμερα και οι δυό τους στη Λυρική Σκηνή.
Συγχαρητήρια Πολλά σε όλους!

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.