Λίβερπουλ: Απογοητευμένη απ’ όσους πανηγύρισαν έξω από το Άνφιλντ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία σπουδαία βραδιά έζησε την Τετάρτη (22/7) η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Μετά τη νίκη με 5-3 επί της Τσέλσι ήταν η στιγμή για τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να σηκώσουν την κούπα της Premier League στον ουρανό του Μέρσεϊσαϊντ.

Οι Reds είχαν δώσει σαφείς οδηγίες ώστε οι οπαδοί να μην βρεθούν έξω από το γήπεδο για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, ως μέτρο πρόληψης κατά του COVID-19. Πάντως, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, αφού έξω από το Άνφιλντ επικράτησε πανζουρλισμός, γεγονός που προκάλεσε μέχρι και την αντίδραση της τοπικής αστυνομίας.

Η Λίβερπουλ δεν άφησε αυτό το γεγονός να περάσει έτσι και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δήλωνε απογοητευμένη από τους οπαδούς που βρέθηκαν έξω από το γήπεδο στήνοντας ένα πάρτι. Την ίδια ώρα, όμως, ευχαρίστησε τους οπαδούς που έμειναν στο σπίτι τους για να παρακολουθήσουν την τελετή από την τηλεόραση.

“Η Λίβερπουλ θέλει να ευχαριστήσει τους οπαδούς που έμειναν σπίτι τους για να πανηγυρίσουν την απονομή, προστατεύοντας τους αγαπημένους τους και την πόλη μας από την πανδημίας. Είμαστε ωστόσο απογοητευμένοι από τις σκηνές έξω από το Άνφιλντ και τους τους οπαδούς που δεν ακολούθησαν την εντολή” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Reds.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.