Γάμος για την πριγκίπισσα Βεατρίκη!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την έκπληξη έκανε, για άλλη μία φορά, η πριγκίπισσα Βεατρίκη που παντρεύτηκε προχθές μυστικά, τον αγαπημένο της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι. Πώς; Με ένα δανεικό φόρεμα της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και την τιάρα που φορούσε η Αυτού Μεγαλειότητα στον δικό της γάμο.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της – μετά την αναβολή του γάμου τους που ήταν προγραμματισμένος για τις 29 Μαϊου λόγω κορωνοϊού – στο βασιλικό παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο Royal Lodge του κάστρου Γουίνδσορ.

Και σήμερα, δύο ημέρες μετά τον μυστικό γάμο – ο πρώτος εδώ και 235 χρόνια -το παλάτι του Μπάκιγχαμ, έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες της μικρής τελετής, καθώς δεν ήθελε να επισκιάσει την τελετή κατά την οποία η βασίλισσα Ελισάβετ έχρισε ιππότη τον 100χρονο Τομ Μουρ, βετεράνο του βρετανικού στρατού που συγκέντρωσε 100 εκατομμύρια λίρες για το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας.

Στην μία από τις δύο φωτογραφίες εικονίζεται η ευτυχισμένη πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι να βγαίνουν από το στολισμένο με άνθη παρεκκλήσι ενώ στην άλλη φωτογραφία εικονίζεται το ευτυχισμένο ζευγάρι με την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο – στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση για φέτος – είχε εμφανιστεί πέρυσι στον γάμο της Λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ, διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις από τους νιόπαντρους, λόγω κορωνοϊού. Μεγάλος απών από τις γαμήλιες φωτογραφίες, είναι ο πατέρας της νύφης, πρίγκιπας Άντριου, εν μέσω του σκανδάλου Τζέφρι Επστάιν και την σύλληψη της Γκισλέϊν Μάξγουελ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.