Φήμες για ένταση ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι, τη σύζυγό του και τη βασιλική οικογένεια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι φήμες για ένταση ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι, την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και την βασιλική οικογένεια πριν την απόσυρση του ζευγαριού από τα πριγκιπικά καθήκοντα, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται για ακόμα μια φορά.

Σύμφωνα με την επερχόμενη βασιλική βιογραφία, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Μαρκλ που έγινε την ημέρα του γάμου της πριγκίπισσας Ευγενίας, ντρόπιασε τον πρίγκιπα Χάρι και την υπόλοιπη οικογένεια, καθώς – σύμφωνα με δημοσιεύματα – «έκλεψε την λάμψη» από την νύφη. Ομως, υπάρχει λόγος να πιστέψουμε ότι δεν ήταν αυτή η περίπτωση.

Δημοσίευμα του περιοδικού Harper’s Bazaar ανέφερε μερικές ημέρες αργότερα ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν ανακοίνωσαν το γεγονός στην βασιλική οικογένεια την ίδια μέρα με τον γάμο. Η οικογένεια συμπεριλαμβανομένων της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Φίλιππου, του Καρόλου, της Δούκισσας της Κορνουάλης και της πριγκίπισσας Ευγενίας, γνώριζε για την εγκυμοσύνη νωρίτερα. Αντί αυτού, ο γάμος της Ευγενίας ήταν και η πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια είδε από κοντά το ζευγάρι μετά την ανακοίνωση και το συνεχάρη.

Ομως τώρα οι συντάκτες τάμπλοιντ Ντίλαν Χάουαρντ και ο ερευνητής δημοσιογράφος Αντι Τιλέτ θα κυκλοφορήσουν το δικό τους βιβλίο για την οικογένεια Σάσεξ και η ιστορία είναι διαφορετική. Οι δυο συγγραφείς ισχυρίζονται ότι η Μαρκλ έκανε «μια τεράστια γκάφα» στον γάμο, αφήνοντας τον Χάρι να αισθάνεται ντροπή και τις Σάρα Φέργκιουσον και πριγκίπισσα Ευγενία «έξαλλες».

Γράφουν: «Η Μέγκαν έκανε γκάφα όταν αποφάσισε ότι θα ήταν η ιδανική στιγμή να ανακοινώσει πως εκείνη και ο Χάρι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ηταν μια τεράστια κοινωνική γκάφα, ακόμα κι αν δεν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας, να κλέβεις το φως της δημοσιότητας από την Ευγενία, η οποία ήταν τόσο έξαλλη όσο η μητέρα της Σάρα».

Ωστόσο, όταν γεννήθηκε ο Αρτσι τον Μάϊο του 2019, η βασίλισσα, ο Δούκας και Δούκισσα του Κέιμπριτζ καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας, έσπευσαν να δώσουν τις ευχές τους στον Χάρι και την Μέγκαν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.