Φερέιρα: “Είμαι εδώ για να κερδίζω, ενωμένοι μέχρι τέλους”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αμπέλ Φερέιρα θέλησε να στείλει μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν που ξεκίνησε από την Πέμπτη (30/7) στον ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο τεχνικό να γράφει στο instagram πως ο στόχος για τη νέα σεζόν είναι η επιστροφή στους τίτλους και για να συμβεί αυτό θα πρέπει όλοι να μείνουν ενωμένοι.

Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε πως είναι εδώ για να κερδίζει και τόνισε πως για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας θα πρέπει να υπάρχει πειθαρχία, σκληρή δουλειά απ’ όλους και στήριξη στο ταλέντο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικά έγραψε: “Είμαι εδώ για να κερδίζω! Η δουλειά για την σεζόν 2020-21 έχει αρχίσει και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να τιμήσουμε το έμβλημα που εκπροσωπούμε και να δουλέψουμε με την μέγιστη προσοχή και φιλοδοξία. Σε όλη την σεζόν θα πρέπει οι προσπάθειες μας να περιλαμβάνουν πειθαρχία, σκληρή δουλειά και ταλέντο. Αυτή είναι η θέληση που έχουμε.

Για να πετύχουμε τους στόχους μας, όλη η ομάδα θα πρέπει να είναι ενωμένη. Αυτό περιλαμβάνει όλους μας. Εμένα, τους παίκτες, την διοίκηση και τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, πρέπει να κάνουμε όσο τον δυνατόν λιγότερα λάθη, πρέπει όλοι να είμαστε ένα, όλοι μαζί με πάθος και την δύναμη που χαρακτηρίζει την ομάδα και αυτή την πόλη, με στόχο την νίκη”!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.