Με δάκρυα στα μάτια το «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη – «Έσπασε» η φωνή της – ΒΙΝΤΕΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με δάκρυα στα μάτια και έντονη συγκινησιακή φόρτιση η Ελένη Μενεγάκη είπε το δικό της “αντίο” και έκανε έναν μικρό απολογισμό για το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της, την τηλεόραση, που κλείνει σήμερα. “Συγγνώμη, λυπάμαι δεν μπορώ να μιλήσω. Πάρ’οτι το έργο αυτό που λέγεται Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα, με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα. Δεν είχα καταφέρει πώς θα ήμουν εγώ σε αυτό το τέλος” είπε.

“Δεν θα είχα τόσο πολύ συγκίνηση επειδή έκλεισε ένας κύκλος 15 ετών στον Alpha. Αυτό άλλωστε δεν μου συμβαίνει πρώτη φορά. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας κύκλος δικός μου σχεδόν 30 ετών” είπε στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη.

“Να μου συγχωρήσετε τη φόρτισή μου. Δεν ξέρω το μετά και να γυρίσω και να μην γυρίσω δεν έχει σημασία. Σήμερα κλείνει ο κύκλος.

“Το πώς θα μας βρει κάποια στιγμή το μετά, κανείς δεν το ξέρει. Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για μένα, δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν τόσο μακριά, να μην κάνω την έξυπνη. Ποτέ” ανέφερε.

“Εγώ ήμουν πάντα εκεί σε μιαν άκρη, να συνδυάζω τα δικά μου γεγονότα ζωής με τα δικά σας” πρόσθεσε. “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου. Έχω πάρει την πιο πολύ λάμψη, την πιο πολύ αγάπη εγώ. Αλλά εγώ δεν θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους, αν δεν είχα ανοιχτά τα αυτιά να ακούω, αν δεν είχα τσακωθεί μαζί τους, αν δεν τους είχα δίπλα μου” τόνισε η παρουσιάστρια.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.