Ασυμπτωματική Γερμανίδα το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην Κρήτη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ένα από τα δύο ξενοδοχεία Covid – 19 της Χερσονήσου βρίσκεται πλέον το δεύτερο επιβεβαιωμένο εισαγόμενο κρούσμα κορoνοϊού στην Κρήτη, από την 1η Ιουλίου οπότε και άνοιξε η τουριστική περίοδος.

Πρόκειται για μία Γερμανίδα 20 ετών η οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι ασυμτωματική και σε πολύ καλή κατάσταση.

Στο ίδιο ξενοδοχείο βρίσκεται και η γυναίκα από τη Ρουμανία για την οποία στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να εντοπιστεί, κάτι που έγινε μετά από τρεις ημέρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε αλαλούμ, αφού η τουρίστρια είχε δηλώσει διαφορετικό ξενοδοχείο από αυτό που έμενε κανονικά, με τις Αρχές να επιδίδονται σε κυνηγητό για τον εντοπισμό της.

Η ίδια είναι ασυμπτωματική, ενώ ο σύζυγός της είχε νοσήσει πρόσφατα από τον ιό και τώρα είναι καλά στην υγεία του.

Την ίδια ώρα, το ζευγάρι από την Κάρπαθο που νοσηλεύεται στην Κλινική Covid – 19 του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, είναι καλά και πως τις επόμενες ώρες θα κάνει νέο τεστ.

Αυτό που υπογραμμίζουν οι ειδικοί είναι πως “το να εμφανιστούν κρούσματα κορονοϊού στην Κρήτη μετά το άνοιγμα των πτήσεων εξωτερικού, είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό και πως δεν θα πρέπει να υπάρχει πανικός. Αρκεί η διαχείριση των περιστατικών αυτών να γίνεται σωστά και άμεσα”.

Να σημειωθεί ότι οι θετικοί στον κορονοϊό τουρίστες που μένουν στο ξενοδοχείο της καραντίνας, θα παραμείνουν εκεί μέχρι να βγουν αρνητικά τα τεστ τους.

 

 

 

 

 

 

 

ekriti

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.