Αμερικανός βετεράνος που πίστευε ότι ο κορονοϊός είναι συνωμοσία, πέθανε από τον ιό σε τρεις μέρες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ρίτσαρντ Ρόουζ, 37 ετών, από το Πορτ Κλίντον του Οχάιο, δήλωνε σίγουρος ότι ο κορονοϊός δεν ήταν παρά μία υπερβολή των media και δεν έχανε την ευκαιρία να εκφράσει την γνώμη του στο Facebook.

Ο βετεράνος του Αμερικανικού στρατού, ήταν, επίσης, υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, έκανε κριτική στις διαδηλώσεις που ακολούθησαν τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, δημοσίευε ανέκδοτα με βιασμούς και κατηγορούσε τους Δημοκρατικούς ότι διέσπειραν ψέμματα περί πανδημίας, «για να κερδίσουν τις εκλογές.»

Ο Ρίατσαρντ Ρόουζ δεν πίστευε τα όσα μετέδιδαν τα ΜΜΕ για τον κορονοϊό,  αρνείτο να φορέσει μάσκα και, μάλιστα, σε μία από τις αναρτήσεις του συνέκρινε την χρήση της με την μουσουλμανική μαντήλα.

Ολα αυτά μέχρι την 1η Ιουλίου. Τότε άρχισε να νιώθει χάλια και δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους ακολούθους του. «Είμαι πολύ άρρωστος τις τελευταίες μέρες. Συμπτώματα Covid-19. Σήμερα έκανα τεστ. Θα ξέρω σύντομα τα αποτελέσματα. Το μόνο που θέλω είναι να ξαναγίνω καλά!»

Μία ώρα αργότερα, το αποτέλεσμα του τεστ έδειξε ότι ο Ρόουζ είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Δύο μέρες αργότερα, την 4η Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, πέθανε στο σπίτι του, στο Πορτ Κλίντον του Οχάιο.

Ο Ρόουζ είχε υπηρετήσει στον Αμερικανό στρατό επί εννέα χρόνια κι είχε λάβει μέρος σε αποστολές στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.

Πριν από λίγες μέρες, ένας άλλος Αμερικανός, 30 ετών, ο οποίος πίστευε ότι ο κορονοϊός ήταν ψέμα, πέθανε από τον ιό στο Τέξας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.