Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Γνώριμος των αστυνομικών αρχών στην Κοζάνη φέρεται να είναι ο 45χρονος Ν.Κ., δράστης της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία. Κατά πληροφορίες, είχε συλληφθεί το 2017 για φθορές σε παρκόμετρα της πόλης.

Σύμφωνα με το Kozanimedia, οι αστυνομικοί μόλις συνέλαβαν τον 45χρονο, μετά την αιματηρή επίθεση στην εφορία που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων (οι δύο σοβαρά), τον οδήγησαν στο αυτοκίνητό του προκειμένου να το ερευνήσουν.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κοζάνης με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
Ο 45χρονος Ν.Κ. με καταγωγή από την περιοχή του Άσκιου Κοζάνης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων στο kozanilife.gr, φαίνεται να έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν με περιστατικά εντάσεως στην εφορία Κοζάνης.

Σύμφωνα με υπάλληλο της ΔΟΥ Κοζάνης που μίλησε στο Kozanimedia, ο δράστης τις τελευταίες ημέρες πήγαινε συχνά στη ΔΟΥ Κοζάνης, χωρίς λόγο, και είχε συνομιλίες με εργαζομένους, τους οποίους και ενοχλούσε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.