Βίντεο: Σουίτες με ντουζιέρες και μπάτλερ στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Βέρτης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο  Νίκος Βέρτης τραγουδάει στο YTON, το οποίο μάλιστα ήταν το πρώτο μαγαζί που άνοιξε μετά την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού.

Ο τραγουδιστής επέστρεψε στην νυχτερινή Αθήνα και παρουσίασε τις επιτυχίες του, ξεκινώντας τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του το Σάββατο 13 Ιουνίου, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω της covid-19.

Ωστόσο, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό από την αρχή της σεζόν, το μαγαζί φέτος διαθέτει καισουίτες στον πρώτο όροφο και ο υπεύθυνος του ΥΤΟΝ, Γιώργος Σαραφίδης.

Συγκεκριμένα, όσοι κάνουν κράτηση για να βρεθούν στις σουίτες και να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Νίκου Βέρτη, έχουν την δυνατότητα να ξαπλώσουν στον καναπέ αλλά και να κάνουν ντους στις ντουζιέρες.

Μάλιστα υπάρχει ειδικό σέρβις αφού η κάθε σουίτα έχει τον δικό της σερβιτόρο και τον δικό τηςμπάτλερ, ενώ διαθέτει επίσης εστιατόριο αλλά και τηλεοράσεις.

«Ίσως από τα μοναδικά μαγαζιά στην Ελλάδα σίγουρα και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη όπου εδώ στον πρώτο όροφο διαθέτουμε τέσσερις σουίτες. Όποιος επιλέξει τις σουίτες όπου ο καθένας μπορεί να έχει την αποκλειστικότητα του, τον χώρο του, θα έχει τον δικό του σερβιτόρο, το δικό του μπάτλερ, το δικό του μπάνιο για να μπορεί να αλλάξει ή να κάνει ένα ντουζάκι. Είναι ο όρος της luxury μορφής που έχουμε δώσει στο έπακρο. Οι προδιαγραφές είναι πεντάστερου ξενοδοχείου, όλα τα υλικά είναι υψηλής αισθητικής…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος του ΥΤΟΝ.

Μάλιστα όπως φαίνεται στο βίντεο και επιβεβαίωσε ο κ. Σαραφίδης, ο ίδιος ο τραγουδιστής έχει φτιάξει πίνακες που υπάρχουν στις σουίτες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.