Βίντεο: «Mission Impossible 7»: Σκηνές «μάχης» από… απόσταση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible 7» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ που διακόπηκαν αιφνίδια στη Βενετία τον περασμένο Φεβρουάριο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, θα ξεκινήσουν ξανά τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η παραγωγή θα αρχίσει με τα εξωτερικά γυρίσματα.

Ο Βρετανός ηθοποιός Σάιμον Πεγκ -ο Μπέντζι Νταν του franchise, ο οποίος παίζει και στο επερχόμενο θρίλερ «Inheritance»- σχολίασε στο Variety ότι πρόκειται για ένα πλάνο εφικτό και ότι προφανώς θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Αστειευόμενος μάλιστα είπε οι σκηνές πάλης και μάχης πρέπει να γυριστούν με τους ηθοποιούς σε απόσταση 2,5 μέτρων.

VCG VIA GETTY IMAGES Τομ Κρουζ – Σάιμον Πεγκ

Ο Σάιμον Πεγκ πρόσθεσε ωστόσο ότι πρέπει να αξιολογηθεί η ασφάλεια για όλους, ηθοποιούς και κασκαντέρ και ειδικά εκείνους που έχουν σκηνές οι οποίες απαιτούν εγγύτητα, προτού βρεθούν στο σετ.

Η ανακοίνωση για την επανεκκίνηση μίας μεγάλης παραγωγής, με πολυπληθές καστ και γυρίσματα σε διαφορετικά σημεία, είναι ένα καλό νέο για τη βιομηχανία, παρότι ακριβώς επειδή πρόκειται για ταινία δράσης, τα γυρίσματα εν μέσω πανδημίας είναι με περίπλοκη υπόθεση.

Όπως είπε ο βοηθός σκηνοθέτης, Τόμι Γκόρνλεϊ υπό τις παρούσες συνθήκες «η πρόκληση είναι μεγάλη όταν πρέπει να γυρίσεις σκηνές πλήθους και επικίνδυνες σκηνές δράσης. Αλλά είναι αδύνατο να κάνεις μία ταινία Mission Impossible, χωρίς γρήγορα αυτοκίνητα και αναμετρήσεις σώμα με σώμα».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.