Βίντεο: Αγόρασε αυτοκίνητο και μετά από 10”… το τούμπαρε!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Είναι αυτό που λέμε… το κατάφερε! Ένας οδηγός στην Ινδία κατάφερε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα από την αγορά ενός ολοκαίνουργιου VW Polo να το… αναποδογυρίσει. 

Η παραλαβή ενός καινούριου αυτοκινήτου από την αντιπροσωπεία είναι σίγουρα μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή για τον ιδιοκτήτη, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για το πρώτο του όχημα. Αυτή η διαδικασία βέβαια ενέχει και κινδύνους καθώς κάθε άπειρος οδηγός χρειάζεται λίγο χρόνο εξοικείωσης με το καινούριο του αυτοκίνητο προτού ξεπεράσει το άγχος της πρώτης φοράς.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε στην περίπτωση του Ινδού που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, ο οποίος κατάφερε να τρακάρει και να αναποδογυρίσει ένα ολοκαίνουριο Volkswagen Polo σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, τα χειροκροτήματα των φίλων, συγγενών και υπαλλήλων της αντιπροσωπείας κατά την παραλαβή του λευκού VW Polo MK5 facelift σίγησαν πολύ γρήγορα. Αφού πήρε με επιτυχία την πρώτη του δεξιά στροφή, ο οδηγός έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο όχημα και στη συνέχεια στην ανοιχτή συρόμενη πόρτα της αντιπροσωπείας με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει.

Ευτυχώς από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αν και είμαστε σίγουροι πως ο οδηγός και οι παρευρισκόμενοι δεν θα ξεχάσουν εύκολα αυτό το θέαμα. Ελπίζουμε ο άτυχος Ινδός να μην είχε βάλει πολλές δόσεις για το καινούριο αυτοκίνητο καθώς θα χρειαστεί αρκετά επιπλέον χρήματα για την επισκευή του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.