Τέλος οι κόντρες και τα εξώδικα για τις κόρες της Ζωής Λάσκαρη – Τα ξαναβρήκαν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά τα δύσκολα, την κόντρα, τα εξώδικα και τις δηλώσεις, όλα πέρασαν και φαίνεται πως οι δυο κόρες της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη, οι κόρες που η ηθοποιός λάτρευε μέχρι την τελευταία στιγμή τα ξαναβρήκαν!

Η επανασύνδεσή τους είναι γεγονός και το δημοσιοποίησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσα από τα προσωπικά της social media γράφοντας πάνω από μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται εκείνη, η Μάρθα Κουτουμάνου και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…  Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς»!

Λίγο ώρες πριν την διευκρίνησή της αυτή για τις σχέσεις με την αδελφή της Μάρθα,  η Μαρία Ελένη είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες δικές της και της Μάρθας με τη λατρεμένη του μητέρα Ζωή Λάσκαρη όταν ήταν  παιδάκια, αλλά και πρόσφατες.

Να θυμίσουμε ότι τον Ιούνιο του 2019 η σχέση των δυο αδελφών είχε περάσει κρίση μετά από διαφωνία σχετικά με τη βίλα που τους κληροδότησε η Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη. Τον Δεκέμβριο μάλιστα οι δικηγόροι τους είχαν προσπαθήσει να βρουν εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους.

πηγη

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.