Σοκάρει ο Alexander Rybak: “Για 11 χρόνια ήμουν εθισμένος στα υπνωτικά”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Alexander Rybak έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό της Eurovision το 2008 με το τραγούδι «Fairytale». O γνωστός καλλιτέχνης εντυπωσίασε την Ευρώπη με την παρουσία του και κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση. Από τότε, βέβαια, ξεκίνησε μια μεγάλη περιπέτεια για τον τραγουδιστή, την οποία θέλησε να μοιραστεί πριν λίγες ώρες με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram.

Ο Alexander Rybak αποκάλυψε ότι εδώ και 11 χρόνια ήταν εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά χάπια και μόλις τον περασμένο Ιανουάριο ξεκίνησε την διαδικασία αποτοξίνωσης έχοντας στο πλευρό του τους γιατρούς του αλλά και την οικογένειά του. Ο διάσημος καλλιτέχνης σόκαρε τους followers του μιλώντας για τον εφιάλτη που έζησε λέγοντας, συγκεκριμένα, ότι τα χάπια επηρέασαν τον εγκέφαλό του, το στομάχι του, τους μυς του ενώ τον έκαναν να νιώθει ότι δεν θέλει να ζήσει.

«Ζούσα με ένα μυστικό. Εδώ και 11 χρόνια είμαι εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά. Ξεκίνησε ακίνδυνα, αλλά στο τέλος σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή μου. Αυτόν τον Ιανουάριο ξεκίνησα την αποτοξίνωση (με καλή βοήθεια από τους γιατρούς μου) και σιγά σιγά αρχίζω να νιώθω πάλι ο εαυτός μου.

«Τα προηγούμενα χρόνια τα χάπια με έκαναν αδύναμο και φοβισμένο. Επηρέασε όχι μόνο τον εγκέφαλο μου αλλά και τους μύες και το στομάχι μου. Κατέστρεψε τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους, αλλά κυρίως σχεδόν κατέστρεψε τη θέλησή μου να ζήσω», πρόσθεσε. «Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που παλεύουν με τα ίδια προβλήματα, οπότε τις επόμενες εβδομάδες θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας και αν κάποιος μπορεί να μάθει από αυτά, θα με κάνει να νιώσω καλύτερα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.