Β. Σαμούρη: Διεκδικώντας σθεναρά την αποτελεσματική ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας στο Δήμο Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη, λίγο πριν την απογευματινή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρο, με θέμα την ενίσχυση της δημόσιας Υγείας, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο fb:

…Κι εμείς εδώ…στο Υγείας και Πρόνοιας, παλεύουμε με τα χιλιάδες προβλήματα των συνανθρώπων μας…και με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ανα πάσα στιγμή όλοι μας, στο δημόσιο σύστημα υγείας…Θέλω όμως να πιστεύω, ότι η πανδημία του covid-19, δε μας έμαθε μόνο πως θα πλένουμε τα χέρια μας…αλλά μας δίδαξε εμπράκτως την επιτακτική ανάγκη να ενώσουμε τις φωνές μας, διεκδικώντας σθεναρά την αποτελεσματική ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας και την ουσιαστική υγειονομική θωράκιση όλων μας.
Γι’ αυτό σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 4 Ιουνίου, εμείς θα είμαστε στην κινητοποίηση για τη δημόσια Υγεία έξω απο το εργατικό κέντρο (Πλ. Όλγας) στις 7 μ.μ.

Υ.Γ. …Γιατί δεν πρέπει να μας αρκεί να ακούμε διαρκώς απο την τηλεόραση και τα παπαγαλάκια, για δεύτερο κύμα πανδημίας κλπ κλπ και όχι μόνο, και κατα τα αλλα, εμείς, να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια, ως έρμαια της τύχης μας…

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.