Προς άρση μέτρων για γυμναστήρια, νυχτερινά κέντρα και beach bar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δύο εβδομάδες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου αναμένεται τελικά το άνοιγμα των γυμναστηρίων, σύμφωνα με πληροφορίες για νέες άρσεις μέτρων που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα το απόγευμα από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση.

Στο πλαίσιο της νέας άρσης περιορισμών, πέρα από τα γυμναστήρια αναμένεται να επιτραπεί η μουσική στα beach bar από την ερχόμενη Παρασκευή αλλά και η επαναλειτουργία των νυχτερινών κέντρων και συγκεκριμένα των εξωτερικών χώρων σε αυτά, από την ερχόμενη Δευτέρα. Παράλληλα αναμένονται σαρωτικοί έλεγχοι, για τήρηση των μέτρων λειτουργίας, στην εστίαση.   Χωρίς παραμονή στα μπαρ η κατανάλωση ποτών

Όσον αφορά την κατανάλωση ροφημάτων στις παραλίες, οι λουόμενοι βάσει της ΚΥΑ θα μπορούν να καταναλώνουν τόσο ροφήματα όπως ο καφές και οι χυμοί όσο και αλκοολούχα ποτά, χωρίς να επιτρέπεται εντούτοις η παραμονή τους στο μπαρ.

Ταυτόχρονα επιτρέπεται η λήψη τροφίμων και ποτών σε μορφή πακέτου και delivery ενώ όσον αφορά τις δραστηριότητες απαγορεύονται εκδηλώσεις και ομαδικά αθλήματα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.