Πέθανε η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1966.

Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1963 στην ταινία “Αγάπησα και πόνεσα”. Ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα στο θέατρο όπου συνεργάστηκε τόσο με το Εθνικό Θέατρο όσο και με ελεύθερους θιάσους.

Αξιόλογη είναι και η πορεία της στην τηλεόραση. Από το 1965 έως το 1994 έλαβε μέρος σε 78 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση, με ανάρτησή του στο facebook όπου σημείωσε ότι η ηθοποιός πέθανε χθες και σήμερα έγινε η κηδεία της από το κοιμητήριο Ζωγραφου.

 

Φιλμογραφία

Αδέξιος εραστής (1985)[Άννα]

Τα πρόσωπα του Θεού (1985)[Μαρκέλλα Ροδίτη]

Χωρίς μάρτυρες (1983)[Παυλίνα Αποστόλου]

Τελευταίος διάλογος (1982)

Ανατολική περιφέρεια (1979)

Εν ονόματι του νόμου (1970)[Μις Λιάσκα]

Ένα αστείο κορίτσι (1970)

Ο Νταβέλης (1969)

Αφροδίτη το κορίτσι που πόνεσε(1968)[Αφροδίτη Παντελίδη]

Χαϊδω (1967)[Χάίδω]

Σκλάβοι της μοίρας (1966)

Με πόνο και με δάκρυα (1965)

Αμφιβολίες (1964)

Σχολή για σωφερίνες (1964)

Αγάπησα και πόνεσα (1963)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.