Πάτρα: Συννεφιά σήμερα – Πότε αναμένονται βροχές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συννεφιά, αλλά και ζέστη προβλέπεται για σήμερα Σάββατο, για την Πάτρα. Συγκεκριμένα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς, με αρκετή συννεφιά μέχρι τις απογευματινές ώρες οπότε “καθαρίζει” ο ουρανός. Οι άνεμοι τις πρωινές ώρες θα περιοριστούν στο ένα μποφόρ, ωστόσο από το μεσημέρι θα ενισχυθούν (3-4 μποφόρ). Η υγρασία θα κυμανθεί σε ψηλά επίπεδα φθάνοντας και το 98%.

Η Κυριακή θα έχει σαφώς καλύτερες καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και θερμοκρασία πάνω από 25 βαθμούς. Ομως άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, καθώς τη Δευτέρα αναμένονται έως και τοπικές καταιγίδες, όπως και την Τρίτη.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές στα ορεινά ηπειρωτικά αναμένονται το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις αναμένονται κυρίως στα ηπειρωτικά και στο Νότιο Αιγαίο, ενώ σποραδικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά το μεσημέρι και απόγευμα. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στη ατμόσφαιρα των δυτικών και νοτίων περιοχών της χώρας θα αυξηθούν σταδιακά από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 11 έως 28, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 16 έως 31, στην Ήπειρο στη Δυτική Στερεά Ελλάδα και στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο από 18 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 33, στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 31 και στην Κρήτη από 14 έως 36 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ, όμως από το απόγευμα στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.