Ουκρανία: Σε καραντίνα η Καρπάτι με 25 κρούσματα κορωνοϊού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ομάδα της Ουκρανίας, Καρπάτι, τέθηκε σε καραντίνα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και ακυρώθηκαν όλες οι προπονήσεις, όταν αρκετοί παίκτες και μέλη από το προπονητικό προσωπικό, εξετάστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Λβιβ.

 Στην κορυφαία κατηγορία της Ουκρανίας, ακυρώθηκε ένα από τα πρώτα παιχνίδια μετά την καραντίνα, ο αγώναςμεταξύ Καρπάτι και Μαριουπόλ στις 31 Μαΐου, μετά τις  εξετάσεις αυτές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, 25 μέλη του συλλόγου είχαν εξεταστεί θετικά  στον κορωνοϊό, που έχει μολύνει περισσότερους από 24.000 ανθρώπους στη χώρα προκαλώντας 727 θανάτους.

Η Καρπάτι ανακοίνωσε ότι είχαν υποβληθεί σε εξέταση 65 άτομα είχαν δοκιμαστεί, συμπληρώνοντας ότι ελπίζει η ομάδα  να  αρχίσει να παίζει και πάλι,  μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος καραντίνας.

Ζήτησαν επίσης από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να μην σταματήσει τους αγώνες και κάλεσαν άλλους συλλόγους να είναι όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνοι, σχετικά με τις εξετάσεις παικτών, προπονητών και προσωπικού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.