Ξεσπούν δύο συγγενείς θυμάτων του ψευτογιατρού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ξεσπούν δύο συγγενείς θυμάτων του ψευτογιατρού: «Δεν δίστασε με ειδεχθή τρόπο να αφαιρέσει τη ζωή των παιδιών μας» τονίζουν μεταξύ άλλων. Με κοινή τους δήλωση μέσω του πληρεξούσιου Δικηγόρου τους, οι γονείς δύο θυμάτων του ψευτογιατρού τόνισαν ότι τα παιδιά τους ήταν απολύτως λειτουργικά προτού αυτός εμφανιστεί.

Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του ψευτογιατρού, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη συνελήφθη στο Κορωπί και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Πριν λίγες ώρες, μάλιστα,οι γονείς 2 θυμάτων του γιατρού-μαϊμού πραγματοποίησαν κοινή δήλωση σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις

Μεταξύ άλλων αίσθηση προκάλεσε η περιγραφή τους για την υγεία των παιδιών τους πριν την εμφάνιση του ψευτογιατρού. Ειδικότερα, «μέχρι την εμφάνιση του ψευτογιατρού στη ζωή τους, τα παιδιά ήταν απόλυτα λειτουργικά με πολλές δυνατότητες όχι μόνο διατήρησης του ελέγχου των ασθενειών τους αλλά και επικράτησης στη μάχη για το ύψιστο αγαθό, αυτό της ζωής».

Στη συνέχεια οι γονείς τον κατηγορούν ότι «δεν δίστασε κατά τρόπο ειδεχθή και αποτρόπαιο να αφαιρέσει τη ζωή» των δυο ανήλικων παιδιών τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.