Ιωάννα Τούνη: Προσέφυγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για το «ροζ» βίντεο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε μπελάδες έχει μπει εδώ και περίπου έναν μήνα η Ιωάννα Τούνη, καθώς στο διαδίκτυο υπάρχει ένα «ροζ» βίντεο, στο οποίο αναφέρεται ότι πρωταγωνιστεί η ίδια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η πασίγνωστη influncer αναγκάστηκε να καταφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, καθώς σε γνωστή ροζ ιστοσελίδα κυκλοφορεί βίντεο που αναφέρεται ότι πρωταγωνιστεί η ίδια.

Εκεί όταν ρωτήθηκε απάντησε πως δεν ξέρει ποιος μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα Τούνη υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς χρήστες «ροζ» ιστοσελίδας ανήρτησαν χωρίς την συγκατάθεσή  της συνολικά τέσσερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια.

Μετά την έγκληση της τα βίντεο αποσύρθηκαν αμέσως από την παγκόσμια «ροζ» πλατφόρμα.

Αναλυτικά η αναφορά στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφέρει…

«Από την αναφορά της ΥΔΗΕΒΕ:
Υπ’ αριθ….., Έγκληση, ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, Ν.3471/2006 Προσωπικά Δεδομένα «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στο τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/97

Στις 11/05/2020 και περί ώρα 15:05’ προσήλθε στην Υπηρεσία μας η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα του Ε… και της Σ… γεν. 10/08/1993 στη Ρόδο, κατ. Θεσσαλονίκης, Α…., Άνω Πόλη, κάτοχος του υπ’ αριθ…. Διαβατηρίου που εκδόθηκε στις … από Τ.Α Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του Ν.4624/2019 ”Περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα”.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, χρήστες της ιστοσελίδας pornhub.com, α) με όνομα προφίλ «g……» και «Z…..», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της, στην ανωτέρω ιστοσελίδα, συνολικά τέσσερα (4) βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.