Χρυσοχοϊδης για αιματηρά επεισόδια στην Κρήτη: «Δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών τέτοιου ύφους»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα ηχηρό μήνυμα έστειλε από τη Κρήτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά αιματηρά περιστατικά που έλαβαν χώρα στη μεγαλόνησο τις τελευταίες ημέρες.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του ταξιδιού που έκαναν στο Ηράκλειο, είχαν σειρά επαφών με τόσο με τους αξιωματικούς της τοπικής αστυνομίας και συνδικαλιστές όσο και με τοπικούς φορείς.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Μυλοπόταμος όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί δύο ένοπλα επεισόδια. Ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν κατηγορηματικός λέγοντας σε κάθε τόσο ως «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου ενώ υπογράμμισε πως «δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών τέτοιου ύφους στον ορεινό Μυλοπόταμο».

Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επεσήμανε ότι τις επόμενες ημέρες θα έρθει ξανά στην Κρήτη προκειμένου να επισκεφτεί την περιοχή του ορεινού Μυλοποτάμου.

«Η κατάσταση πρέπει ν’ αλλάξει γι’ αυτό και θα γίνει ένας νέος επιχειρησιακός σχεδιασμός», επεσήμανε ο κ. Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ενώ παράλληλα τόνισε πως «οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να βοηθήσουν για να επιτευχθεί η προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ».

Την ίδια ώρα, οι βουλευτές της Κρήτης που είχαν συνάντηση με τους κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Καραμαλάκη δεσμεύθηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξουν το επιχειρησιακό πλάνο της ΕΛ.ΑΣ. για την αστυνόμευση και την ασφάλεια των πολιτών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.