Απαγωγή Μαρκέλλας: Στο νοσοκομείο η 33χρονη που αλλάζει την ομολογία της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόσωπο με πρόσωπο με την ανακρίτρια είναι προγραμματισμένο να βρεθεί σήμερα το μεσημέρι η 33χρονη «κοκκινομάλλα» που είχε αρπάξει τη δεκάχρονη Μαρκέλλα από την Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Θα απολογηθεί για τα τέσσερα κακουργήματα και τα δύο πλημμελήματα που τη βαρύνουν.

Ο εισαγγελέας τής άσκησε δίωξη για: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πλέον, φέρεται να έχει προχωρήσει και πλήρη αναδίπλωση των όσων ομολόγησε στην Αστυνομία και δεν δέχεται τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού και της ασέλγειας.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Β. Νουλέζας, δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, ο οποίος τόνισε ότι η 33χρονη δήλωσε ότι θέλει να κάνει κακό στον εαυτό της.

H 33χρονη «κοκκινομάλλα» που είχε αρπάξει τη δεκάχρονη Μαρκέλλα από την Τούμπα Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς όπως είπε ο δικηγόρος της έχει καταρρεύσει σωματικά και ψυχολογικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας της άσκησε δίωξη για: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Πλέον, φέρεται να έχει προχωρήσει και σε πλήρη αναδίπλωση των όσων ομολόγησε στην Αστυνομία και δεν δέχεται τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού και της ασέλγειας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.